Ook zingen?

Ons koor heeft leden die al lang zingen en leden die minder ervaring hebben. We delen met elkaar de voorliefde voor koormuziek. Zingen brengt ontspanning en met elkaar naar een mooie uitvoering toewerken is altijd weer leuk en inspirerend. Onder leiding van de dirigent, ondersteund door onze vaste pianobegeleiding, werken we aan klassiek repertoire en nieuwe uitdagingen.

  • Repetitieavond: elke maandag van 19:45 tot 22:00 uur (met korte pauze)
  • Locatie: normaal gesproken in het gebouw van de NPB aan de Lange Kerkdam 46 te Wassenaar, maar voorlopig in het Bondsgebouw in Voorschoten.
  • Kunt u noten lezen…fijn! Zo niet, oefenbestanden en hulpmiddelen genoeg!
  • Jaarlijks een of twee concerten in het voorjaar/najaar.
  • Voorafgaand aan een concert meestal een extra repetitiedag

Wilt u lid worden?
Dat kan op elk moment van het muzikale jaar bij Wassenaar Vocaliter. U kunt vrijblijvend drie repetities bijwonen. Een van de koorleden zorgt voor begeleiding en maakt u wegwijs in het koor.
Wanneer u interesse heeft in een lidmaatschap neemt de dirigent een stemtest bij u af. Op basis van de kwaliteit van uw stem en eventuele koorervaring adviseert de dirigent u en het bestuur of u wordt toegelaten. Meezingen tijdens een concert is afhankelijk van de tijd die u heeft mee gerepeteerd voor het eerstvolgende  concert.

De jaarcontributie bedraagt voor 2023 € 275,–. (exclusief eventuele kosten van de aanschaf of huur van de bladmuziek).

Interesse? Neem contact op met het secretariaat: Marguérite de Muinck Keizer 035-2083545 of 0624532745    secretaris@vocaliter.nl

Bach: Weihnachtsoratorium - Christmas Oratorio BWV 248 (Neue Ausgabe)Projectleden
Bent u geïnteresseerd om mee te zingen met een specifiek concert?
Op 9 december 2023 staat het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach op het programma. U kunt zich daarvoor aanmelden als projectlid.
Alle stemmen zijn welkom en Tenoren en Bassen zijn meer dan welkom. Stuur een mail aan de secretaris of vul het contactformulier in voor informatie kosten en/of aanmelding.